Jeg har startet på et nyt projekt sammen med neurorehabilitering København. Vi skal undersøge om man via neurogastronomiske virkemidler kan give borgere med hjerneskader bedre spiseoplevelser.
Jeg glæder mig til på denne måde, at åbne en ny flanke indenfor neurogastronomien og forhåbentligt hjælpe en sårbar gruppe mennesker, til større livs og madglæde.
Lyt med her i linket på DR P1 morgen hvor jeg fortæller om projektet, samt tendensen om at flere kokke fra gode restauranter rykker til plejecentre.
Det er sidste indslag på udsendelsessiden ca 1.42 inde i programmet.
Kan man få hotelgæster til at spise mindre ved at spille skov/ fuglelyde for dem, omgive dem med grønt og frodighed?
Det fortalte jeg om i P1 morgen, lyt gerne med i linket herunder.
Jeg blev inviteret til at fortælle om hvorfor madvarer nogen steder er de lækreste delikatesser og andre steder frastødende og ulækre.
Blev stærkt udfordret undervejs, bla den rådne Islandske haj Hakarl som smagte af blåskimmelost gange 1000…