1988- 90: kokkelære, Restaurant Philippe
1990- 92: kokkelære, kongelige skydebane Sølyst i Klampenborg
1992: chef de partie, Les Delice de la mer, Bruxelles
1993: kok, Restaurant Nouvelle
1994: Sous chef, Den Gyldne Fortun
1995: kok, Divan 2
1996: køkkenchef, Restaurant Brøchner
2001: Produkt udvikler (what`s cooking) og mad inspirator Coop Danmark
2004: Mannov
2005: Stiftet Madkonsulenten
Jeg har lavet opskrifter/ food styling til følgende:
Grøntkasser og etiketter Coop Danmark
Kvickly og Brugsens tilbuds aviser
Dansk naturfrednings forening
Økologisk landsforening (økobarn.dk)
Sund nu
Levebrødskuren
Mad til mere
Bitz din sundhed
Fuldkorspartnerskabet
Nøglehulsmærket
Fødevarestyrelsen
Cederoth, Allevo
ISS
Produktudvikling:
Mill og Mortar
Thise mejeri
Coop dk.
Schulstad
Castus
Fuldkornspartnerskabet
Kaj due salater (Irma)
Foredrag, sansebar og events:
Fuldkornspartnerskabet
Fazer Gastronomies
3xN Arkitekterne
Creuna
Ken Storkøkken
DONG
DR P1 morgen
Politiken
Novo Nordisk
Mens health Week
Codan
Hjerteforeningen
Kraft og Partners
Hansen PR
Tryg
2K
Filmselskabet
Dansk naturfredningsforening
Nordic sugar
Trelleborg
Ambu
Dab
MAN Diesel
Coloplast
Responsive
Steauhaus
Oasis
Catering Engros
Gastronomisk konsulent:
Hotel Kong Arthur og Ipsens Hotel – Nordisk morgenmadskoncept
Fødevarestyrelsen – Nationalretskampagnen 2015
F5 – ”Får du for meget” saltkampagne 2016
Roskilde festival
Copenhagen challenge
Christian Bitz – Bitz din sundhed
Fødevarestyrelsen, de nye kostråd 2013
Nøglehulsmærket
2K
ISS