Økologisk omstillings projekt og gastronomiske pejlemærker med CELF Erhvervskolerne på Lolland Falster
1 april har jeg og min makker Line Rise Nielsen og hendes firma Changing Food, endelig startet vores store øko omlægningsprojekt med CELF- erhvervsuddannelser på Lolland Falster.
Vi vil vise de unge studerende på 3 erhvervsskoler, at økologisk, primært grøn mad er langt lækrere end pølsehorn, pizzasnegle og energidrikke.
Kæmpe respekt til de gode køkkenfolk i CELF kantinerne og super ildsjælen Cecilie Flændsdal Specchio for at gå stærkt og modigt til opgaven.
Vi har lavet breakfastmuffins med bacon, grøntsager og vesterhavsost som alternativ til pølsehorn og sat toastere op, så eleverne kan grille lækre toast selv, i stedet for pizzasnegle.
Desuden gratis vand med citrus og mynte, som forhåbentlig kan få flere til at vælge det, fremfor sodavand og energidrikke.
Vi tror på at at bedre og sundere mad også skaber gladere elever og større indlæringsevne, så det er jo win win.